Lynn GELDOF

Medewerker
+32 2 344 12 64

Opleiding

Lynn GELDOF behaalde haar Master in de Rechten met grote onderscheiding aan de Vrije Universiteit te Brussel in 2018. Gedurende haar studies was ze evenwel Board Member van ELSA (The European Law Students’ Association), afdeling Brussel.

Voorts, na een interdisciplinaire opleiding aan de Katholieke Universiteit van Leuven te hebben genoten, is zij tevens houder van het getuigschrift “Evaluatie van menselijke schade”.

Loopbaan

In 2015 won Lynn GELDOF de National Moot Court Competition, een interuniversitaire pleitwedstrijd. Dit bood haar de kans om verschillende stages te lopen bij een groot advocatenkantoor, actief op internationaal vlak.

Na het voleindigen van haar studies in 2018 vatte Lynn GELDOF haar baliestage aan bij het advocatenkantoor Paul MUYLAERT, alwaar zij haar juridische vaardigheden in voornamelijk het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht verder ontwikkelde.

In 2021 werd zij uiteindelijk opgenomen op het Tableau bij de Nederlandse Orde van advocaten bij de balie te Brussel en is zij sedertdien als medewerkster verbonden aan het kantoor.

Ze focust zich heden op juridische procedures en het voeren van minnelijke onderhandelingen op het gebied van voornamelijk verzekerings-, aansprakelijkheids- en verkeersrecht. Verder bouwt zij haar expertise op in letselschade.

Lynn GELDOF behandelt hoofdzakelijk dossiers in het Nederlands en verleent tevens haar medewerking in Franstalige en Engelstalige dossiers.